Soron következő események

Webinárium

Rendszeres online webináriumok, SMART Guide-ot használó fogorvosok vezetésével.

Ezek a webináriumok egy órás kurzusok, olyan online platformon, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy élőben kövessék az előadást vagy letöltsék és később nézzék meg azt. A Prezin található információn és kommenteken felül képernyő felvételek és animációk segítik a közönséget, hogy megérthessék a legfontosabb elemeit a SMART Guide rendszernek.

SMART_Guide_Webinar
SMART Night

SMART Night

Ezek az események 1,5 órás élő kurzusok a résztvevők számára könnyen elérhető helyszíneken.

A SMART Nightok általában az esti órákban kerülnek megrendezésre, így a fogorvosoknak nem kell napközben betegeket lemondaniuk az eseményen való részvétel érdekében. A prezentáció előtt a vendégeket egy kis harapnivalóval és üdítővel várjuk, közben lehetőséget nyújtva az ismerkedésre, beszélgetésre. Az előadás egy rövid, tömör bemutatóval kezdődik a SMART Guide rendszerről, illetve a navigált implantációról általánosságban, ezt követi egy Kérdezz-Felelek.

Tanúsító kurzus

Az egy napos kurzus bemutatja az elméleti és gyakorlati tudnivalókat a SMART Guide-ról azon doktoraink számára, akik már megvették a rendszert.

A szóbeli prezentációk, esetbemutatások, szoftveres és hands-on gyakorlatok mind-mind azt segítik, hogy új felhasználóink megérthessék a SMART Guide folyamatát és átfogó szolgáltatáscsomagját. A kurzus befejeztével a résztvevőket aktiváljuk, tanúsítjuk, így készen állnak az első SMART Guide esetükre.

SMART_Guide_Certification_Course
SMART_Guide_Clinical_Course

Klinikai kurzus

Ezek a két napos kurzusok lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők valós klinikai körülmények között próbálhassák ki a SMART Guide rendszerét.

Az elméleti és gyakorlati háttér bemutatásán kívül a résztvevők betekintést nyerhetnek a SMART Guide klinikai használatába is. A kurzus doktorainak lehetősége nyílik megtervezni eseteiket, majd élő műtéteket végrehajtani. Azon fogorvosainkat, akik már a kurzus előtt feliratkoztak rendszerünkre, az esemény végén aktiváljuk és tanúsítjuk.